Felhasználási feltételek

Köszönjük, hogy érdeklődik az általunk forgalmazott termékek iránt. Az alábbiakban szeretnénk megismertetni röviden Önnel oldalunk és az oldalon belül működő szolgáltatások felhasználási feltételeit.

 1. Információkérés a honlapon keresztül
  A www.miproaudio.hu oldalt az EQAUDIO HUNGARY KFT. (1185 Budapest, Kupeczky J. u. 35., Cégjegyzékszám: 01-09-997386, Adószám: 24242491-2-43) üzemelteti. Elsődleges célja az általunk forgalmazott termékek bemutatása viszonteladó partnereink és a végfelhasználók felé. Az oldalon keresztül lehetőség van a termékek megismerésére és azokról direkt termékinformáció kérésére. Értékesítés az oldalon keresztül közvetlenül nem folyik. Érdeklődését (melyhez a honlap technikai felületét használjuk kommunikációs felületként), 24 órán belül dolgozzuk fel  és ezután vesszük fel Önnel a kapcsolatot személyes egyeztetés céljából a megadott elérhetőségeken.
 2. Garancia és jótállási jogok
  Tájékoztatásul közöljük, hogy a MIPRO termékekre, rendeltetésszerű használat esetén, a vásárlástól számított 1 éves teljes körű garanciát biztosítunk. Akkumulátorok esetén 90 nap a garanciális időtartam. A termékek garanciális és garancián túli szervizelését együttműködő partnerünk, a MIPRO termékek hivatalos Ausztriai, Magyarországi és Szlovákiai disztribútora, a MIPRO Austria (Im Winkel 5, 2325 Himberg-Velm, UID: ATU66050907) cég biztosítja.
 3. A honlap tartalmával kapcsolatos irányelvek
  Felhívjuk figyelmét, hogy a honlapunkon megjelenő adatok, dokumentumok, információk, képek, ábrák, grafikonok és grafikák, illetve a honlap Ön képernyőjén megjelenő kialakítása a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény, illetve a Polgári Törvénykönyvről szóló 1959. évi IV. törvény rendelkezései értelmében védelem alatt állnak. Ennek megfelelően a honlapunkon megjelenő adatok, dokumentumok, információk, képek, ábrák, grafikonok és grafikák csak abban az esetben használhatók fel, ha arra előzetesen engedélyt kér vállalkozásunktól.
 4. Védjegyekkel kapcsolatos jogok
  Az EQAUDIO HUNGARY KFT. , a MIPRO AUSTRIA (Im Winkel 5, 2325 Himberg-Velm), a MIPRO Electronics Company – Ausztria, Magyarország és Szlovákia területére megbízott kizárólagos disztribútorának – hivatalos magyarországi partnere. A MIPRO márkanév és logó a MIPRO Electronics Company (814 Pei-kang Road, Chiayi, 60096, Taiwan) bejegyzett védjegyei. Használatuk kizárólagosan a MIPRO Electronics hivatalos, illetve megbízásából a MIPRO Austria és/vagy annak hivatalos nagykereskedelmi partnere hozzájárulásával lehetséges. A MIPRO márkanévre és a hozzá kötődő grafikai elemekre a tulajdonosok minden jogot fenntartanak. Jogosulatlan, engedély nélküli használatuk és a termékek jó hírnevével való visszaélés esetén a gyártó/jogtulajdonos és/vagy annak megbízottja fenntartja a jogot, hogy jogorvoslati lehetőséggel éljen.
 5. Irányadó jog
  A jelen tájékoztatóban foglalt, illetve a honlapunkon közölt feltételekre (beleértve a honlapon kínált szolgáltatásokat is) a magyar jog megfelelő rendelkezései az irányadók.

EQAUDIO HUNGARY KFT.
Budapest, 2015. július 1.