MIPRO / FBT FOH – Malájzia EduCity

Egy figyelemreméltó hangrendszer installáció leírást találtunk a proaudio-central oldalán. A telepítés helyszíne Malájzia EduCity komplexuma, amely a helyi felsőoktatás csomópontjaként funkciónál. A rendszer építés és telepítés a malájziai CSA Marketing cég munkáját dicséri.

A komplexum új központi előadtóterme új FOH (hangosítási:) ) rendszert kapott, amely 8 db FBT függesztett Mitus 206LA line array hangfalból áll, oldalanként 4 darabos elhelyezésben. A keverés egy 24-csatornás, Formula 248-as FBT mixeren történik, amely a színpaddal szemben található kontrol szobában kapott helyet, a 2db Jolly 8Ra aktív monitor dobozzal együtt. A teremben a line-array rendszer mellett, további 12db FBT CSL 630TIC 6″-os mennyezeti hangszóró és 2db HP400 (200W + 200W) végfok működik.

A rendszerhez választott vezeték nélküli mikrofon megoldás, 4 csatornányi MIPRO ACT-32, 2-csatornás diverzitásos vezeték nélküli vevő, amelynek antenna kimeneteit, egy szélessávú 4-csatornás UHF antenna közösítőre csatlakoztatta a telepítő.

Az installációt végző cég project menedzsere a 20 éves tapasztalatt rendelkező veterán, Sam Yit Wah a következőket nyilatkozta a Proaudio-Central számára:

“A Mitus 206LA line array rendszer mellett a nagy teljesítmény, a hangminősége és az egyszerű kezelhetősége,- ami a beépített 8 presetes DSP-nek köszönhető- miatt döntöttünk. A telepítés rugalmassága, amely a könnyített dizájnnak köszönhető szintén meggyőzött bennünket. A MIPRO vezeték nélküli rendszer mellett hasonlóképpen, az egyszerű kezelés, a kellemes, antenna zavaroktól mentes hang és a nagy vételi távolság szóltak.”

“A hangzás nagyszerű, a hangvisszaadás kristálytiszta és a végfelhasználók nagyon elégedettek a hangrendszer egyszerű kezelhetőségével. Több, mint 20 évnyi pro audio rendszer telepítési tapasztalatommal mondhatom, hogy nagy bizalommal vagyok a MIPRO és az FBT márkák felé egyaránt”

MIPRO/FBT rendszer a malájziai EduCity-ben

Forrás: Proaudio-central.com