MIPRO termékek

 • Vezeték nélküli mikrofonok

  Vezeték nélküli mikrofonok (32)

  Vezeték nélküli mikrofon rendszer megoldásaink tervezésekor legfontosabb céljaink: a hosszú üzemidő, a stabil és zajmentes vétel elérése és az egyszerű, felhasználóbarát kezelőfelület kialakítása voltak. Minden kézi adós mikrofonunk gyárilag kondenzátor kapszulával szerelve érkezik, de lehetősége van a felhasználóknak, hogy egyedi igényük alapján, akár dinamikus vagy magasabb kategóriás kondenzátor kapszulára cseréljék az alapértelmezett betétet. Vezeték nélküli mikrofon rendszereink megbízható működését számos a MIPRO által fejlesztett, majd később ipari standarddá vált szolgáltatás biztosítja. Ismerkedjen meg digitális és analóg vezeték nélküli mikrofon rendszereink adó és vevő egységeivel. Ismerje meg a MIPRO-t!
 • Hordozható PA rendszerek

  Hordozható PA rendszerek (23)

  A MIPRO hordozható, akkumulátoros vezeték nélküli PA hangosító rendszerek két termékkategóriába csoportosíthatók. A kis méretű személyi hangosítási megoldások fő felhasználási területe, a kis tömegű (2 kg alatti), de nagy hangteljesítményű és szolgáltatásokban gazdag eszközt igénylő alkalmazások. Pl. zarándoklatok, utcai rendezvények, termékbemutatók, kegyeleti felhasználások, stb. A MIPRO személyi hangosítási rendszerekből, akár 2 csatornányi vezeték nélküli vevővel és USB/SD lejátszó-felvevővel szerelt változat is elérhető. A kis rendszerek, kompaktságuk mellett extrém hosszú, akár 10-12 órás folyamatos hangosítási feladat ellátására alkalmasak, de ha ez nem lenne elegendő akkumulátoruk egyszerűen és gyorsan cserélhető a még hosszabb üzemidő elérésének érdekében. Hordozható hangosítási rendszereink esetében a tervezési koncepció hasonló, mint a személyi hangosítási megoldásoknál, de jelentősen magasabb hangteljesítmény megvalósítására alkalmasak. A bővíthetőség lehetőségei is tágabbak, akár 4 csatornányi vezeték nélküli mikrofon rendszer és CD/MP3 lejátszó is építhető az egységekbe. Kiegészítő hangfalakkal használva sztereó, akár nagy színpadi hangosítási feladatok ellátására is alkalmasak mobil PA rendszereink.
 • Antenna rendszerek

  Antenna rendszerek (10)

  A MIPRO antennák és antennarendszer kiegészítők olyan megoldásokat biztosítanak a felhasználók számára, amelyekkel extrém működési viszonyok között is stabilan üzemeltethetők a vezeték nélküli mikrofon és fülmonitor rendszerek. Antenna termékeink nem csak a MIPRO márkájú, de más gyártóktól származó adó-evő eszközökkel is kompatibilisek. A különböző karakterisztikájú és működési elvű antennák mellett erősítők, elosztók és közösítők találhatóak meg választékunkban.
 • Fülmonitorok és kamera vevők

  Fülmonitorok és kamera vevők (12)

  A MIPRO, a fülmonitor piacon meghatározó cégek közül elsőként kínál analóg fülmonitor rendszere mellett, digitális megoldást is. Az analóg és a digitális rendszerek egyaránt diverzitásos működésűek, ennek köszönhetően kiemelkedően stabil vételi rádiófrekvenciás adás-vételi képességekkel rendelkeznek. Nagy hangerejük és kellemes hangkarakterük mellé, felhasználóbarát, egyszerű kezelőfelülettel rendelkeznek. Hatótávolságuk 100 m, a hangfrekvenciás jel/zaj viszony még az analóg rendszer esetében is extrém alacsony. Ebben a termékkategóriában találhatja meg fülmonitor ajánlataink mellett, a MIPRO kifejezetten a professzionális kamera megoldásokhoz fejlesztett, vezeték nélküli interlink jeladó megoldásait is.
 • Tour Guide és tolmács termékek

  Tour Guide és tolmács termékek (5)

  A MIPRO digitális idegenvezetői és tolmács rendszerek, a 863-865 MHz-es liszensz mentes ISM frekvencia tartományban működnek. Párhuzamosan 4 forrás eszköz működtetésére van lehetőség, azaz pl. egy több nyelvű, alkalmazás esetén 4 különböző nyelven működhet párhuzamosan az idegenvezetés, vagy tolmács felhasználás. A digitális rendszernek köszönhetően a termékek hangminősége zajtól mentes, és az olcsó piaci megoldásoktól jelentősen magasabb színvonalú. A MIPRO idegenvezetői és tolmács rendszerek azoknak a felhasználóknak készültek, akik kisméretű, rendszerben jól programozható eszközre és kompromisszummentes hangminőségre vágynak. A kiegészítő töltő, tároló kofferekkel egyszerűen megoldható a rendszer biztonságos szállítása, egyidejű töltése és programozása.
 • Mikrofonok

  Mikrofonok (29)

  Ebben a termékkategóriában találhatja meg a vezeték nélküli zsebadóinkkal és azoktól függetlenül is használható, fejmikrofon, csíptetős, hattyúnyak és határfelület mikrofon megoldásainkat. A MIPRO cég, a vezeték nélküli mikrofon rendszerek mellett kitűnő minőségű és remek ár-érték viszonyú dinamikus és kondenzátor kézi mikrofonok gyártója is. Abban az esetben, ha Ön nem csak a szemének, hanem a fülének is hisz, érdemes egy próbát tennie és megismerni a termékeket.
 • Tartozékok és kiegészítők

  Tartozékok és kiegészítők (80)

  Ebben a termék kategóriában töltőket, tokokat, mikrofonokat, fejhallgatókat, szélfogókat, állványokat, akkumulátorokat, táskákat, kiegészítő ládákat, szoftvereket találhat
Kapcsolat