MIPRO ACT-80H vezeték nélküli kézi adós mikrofon

Megrendelésre. Szállítási idő 4-5 nap.

Kategóriák:

Termékleírás

Az ACT-80H egy innovatív tervezésű készülékházba épített, ergonomikus kivitelű digitális kézi-adós mikrofon. A standard, pezsgő színű ház mellett egyedi színekben is elérhető. A szabadalmaztatott, beépített mikrofon rács és az akkumulátor ház egyszerűvé teszi az akkumulátorok cseréjét és akár 2AA elem vagy újratölthető akkumulátor használatát. Több rétegű acélrács védi felülről a kondenzátor, és oldalról körben a dinamikus kapszulákat a sérülésektől és mechanikai zajoktól. Az alsó grill könnyen leszerelhető az egyszerű tisztítás érdekében. A szabadalmaztatott kapszula felfüggesztés csökkenti a vibrációs és kezelési zajokat. A kapszula modul egyszerűen és gyorsan cserélhető prémium kategóriás kondenzátor vagy dinamikus változatokra.

A valódi kondenzátor (True Condenser) kapszulát csúcsminőségű, széles dinamikatartományú, gyors tranziensű, gerjedés mentes, transzparens hang és nagy hangnyomás tűrés jellemzik. A háttér-világítású LCD kijelzőn követhető a frekvencia sáv, a csoport, a csatorna, az akkumulátor, a titkosítás állapota és az RF és audió jelszintek. A ház aljába van építve a belső antenna, bekapcsoló, némító gombok és beállítás gomb, amellyel a kimenő jelszintet, a limitert, a mélyvágást és az RF kimeneti teljesítményt lehet kapcsolni. Mindezeket a szabadalmaztatott, cserélhető színbetétes végzáró sapka védi, amely nyitott állapotban hozzáférést engedélyez a kezelőszervekhez, de zárt állapotában védi a rendszert a véletlen elállításoktól.

Három különböző némítási állapot között választhatunk: automata, manuális és nem engedélyezett. Az „automatikus” némítás akkor aktiválódik, ha a mikrofon fej a talaj felé mutat. Három különböző kimenő jelszínt állapot közül választhatunk: 0dB (mint a mikrofon érzékenysége), +3dB, +6dB.  Az interferencia-mentes csatornák automatikusan, gyorsan és hibamentesen szinkronizálhatók az adó és a vevő között a PLL áramkör és a MIPRO szabadalmaztatott ACT funkciója segítségével. Az adó két választható kimeneti teljesítmény érték mellett használható: HI (nagyobb távolságokra) és LOW (normál használatra). Made in Taiwan!

Specifikáció

Frekvencia tartomány 5F: 540~604 MHz
Antenna Beépített
RF kimenet teljesítménye 10mW
Tükörfrekvenciás elnyomás ≤-60dBc
Oszcilláció módja PLL Szintézeres, Frekvencia stabilitás ≤±0.005% (-10~+60℃)
Moduláció típusa Új fejlesztésű digitális moduláció
Audio tömörítés Inerciális kódolású DSP
Jelszínt beállítások  +6dB, +3dB, 0dB (3 settings). 0dB= MU-89 mikrofon érzékenysége
Akkumulátor 2 AA alkáli
Akkumulátor működési ideje >12 óra (Low Power módban)
Méretek 50(Ø)×258(H)mm
Tömeg Kb. 292g, akkumulátor nélkül
Megjegyzések Frekvencia tartomány és maximális hatótávolság a különböző országok törvényi előírásainak megfelelően.

 

Opcionális tartozékok
Kapszula: MU-89, MU-90, MU-59
Állvány, kengyel: MS-20, MD-20
Tároló: TC-18, Színkód: RH-87
Adó: ACT-818, ACT-828

 

Letöltések

ACT-80H angol nyelvű használati útmutató

ACT-80H angol nyelvű specifikáció