MIPRO MTG-100R digitális vevőegység

Rendelhető. Szállítási határidő 4-6 nap.

Termékleírás

Az MTG-100R egy innovatív, digitális vezeték nélküli Idegenvezetői és tolmács rendszer vevőegysége. Ultra kompakt, pehelykönnyű és egyszerűen használható. A digitális technológiának köszönhetően kristálytiszta hangminőség, biztonságos jeltovábbítás és interferenciamentes működés jellemzik és analóg rendszerekre jellemző egyszerű használat.

Az engedélymentes, szabad 863-865MHz-es ISM sávban működik a rendszer. Az ISM sáv nem igényel engedélyt és nem kell aggódni a csoportok és csatornák beállítása miatt sem, amikor több országban használjuk a rendszert. Minden sáv 16 kapcsolható frekvenciát tesz elérhetővé, ezzel biztosítva, hogy különböző turnusok és csoportok használják egy helyiségben a rendszert anélkül, hogy zavarnák egymást.

Beépített újratölthető lítium-polimer akkumulátor gondoskodik az MTG-100R, MTG-100T tápellátásáról, a telep csere során felmerülő problémák kerülése és a gazdaságos működtetés érdekében. Az adók és vevők az MTG100C-4 töltőn és az MTG100C-12 és MTG-100C-28 tároló koffer használatával tölthetők.

A rendszer ideális kis és nagy, kültéri és beltéri alkalmazásra, idegenvezetéshez, előadásokhoz vagy prezentációkhoz, segítve egy meghatározott ember csoporthoz, a zavaró külső zajok kizárásával folytatott kommunikációt.

Ideális alkalmazások:
Vezetett látogatások: gyárakban, múzeumokban, turista látványosságoknál, állatkertekben, hajókon, buszokon, kertekben, tréningeken, hotelekben, rendezvényeken.

Oktatási célok: oktatási intézményekben, vállalati találkozókon, tréningeken és szemináriumokon, színházakban, kormányhivatalokban, templomokban, kiállításokon és előadásokon.

Tolmács felhasználások: tárgyalótermekben, oktatási intézményekben, konferenciákon és kiállításokon, templomokban, orvosi konferenciákon, kereskedelmi találkozókon, továbbképzéseken, hotelekben.

Szolgáltatások: számítógépen keresztül állítható Channel-Lock funkció a véletlenszerű elállítódások elkerülése érdekében. Ethernet interfész a rendszer beállítására és kezelésére. A rendszer a szabad ISM frekvenciában, 100m-es körön belül működik. Interferenciamentesen a Bluetooth, Wi-Fi és 2,4GHz-es vezeték nélküli adat rendszerek zavaró hatásától mentesen üzemel. A digitálisan titkosított technológia biztonságos hangtovábbítást tesz lehetővé a jogosulatlan belehallgatások kizárásával. Az iparág egyetlen valódi diverzitásos (True diversity) Idegenvezetői rendszere. Erős, könnyű és kisméretű, egyszerűen üzembe helyezhető, hordozható adó és vevő egységek. A rendszer automatikus kikapcsolása programozható a takarékosság és a hosszabb rendelkezésre állási idő érdekében. A háttér-világítású LCD kijelző minden fontos üzemi információt megjelenít.

Specifikáció

Frekvencia tartomány EU: 863~865 MHz
Oszcilláció módja PLL szintézeres
Preset csatornák 16
Kapcsolható sávszéleség 2MHz
Csatorna lépéstávolság 125kHz
Érzékenység Kb. -90dBm
Hatótávolság Kb. 100m
Frekvencia átvitel 50Hz~10KHz
Tápellátás Beépített nagykapacítású lítium polimér újratölthető akkumulátor. Cserélhető.
Működési idő >12 óra
Automatikus lekapcsolási idő 10 perc~42 óra (programozható)
Méretek 45(Szé)×84(Ma)×28(Mé)mm
Tömeg (akkumulátorral) kb: 72g
Megjegyzések Frekvencia tartomány és maximális hatótávolság a különböző országok törvényi előírásainak megfelelően.

 

Opcionális tartozékok
Adó: MTG-100T
Töltő, koffer: MTG-100C-4, MTG-100C-28, MTG-100C-12
Fülhallgató: E-5S, E-10S, E-20S

 

Letöltések

MTG-100R angol nyelvű használati útmutató

MTG-100R angol nyelvű specifikáció

MTG-100 sorozat angol nyelvű brossúra

MTG-100 sorozat angol nyelvű alkalmazási útmutató