MIPRO MTG-100Ta digitális adóegység

Rendelhető. Szállítási határidő 4-6 nap.

Termékleírás

Az MTG-100Ta egy innovatív digitális vezeték nélküli Idegenvezetői és tolmács rendszer adóegysége, amely 2 AA méretű telepről üzemel. Ultra kompakt, pehelykönnyű és egyszerűen használható. A digitális technológiának köszönhetően kristálytiszta hangminőség, biztonságos jeltovábbítás és interferenciamentes működés jellemzi és olyan egyszerű használat, mint az analóg rendszereket.

Az engedélymentes, szabad 863-865MHz-es ISM sávban működik a rendszer. Az ISM sáv nem igényel engedélyt és nem kell aggódni a csoportok és csatornák állítása miatt, amikor több országban használjuk a rendszert. Minden sáv 16 kapcsolható frekvenciát tesz elérhetővé, ezzel biztosítva, hogy különböző turnusok és csoportok használják egy helyiségben a rendszert anélkül, hogy zavarnák egymást.

2 AA méretű telep, vagy újratölthető akkumulátor gondoskodik az MTG-100R, MTG-100T tápellátásáról, a telep csere során felmerülő problémák elhárítása és a gazdaságos működtetés érdekében. Az adók és vevők az MTG100C-4 töltőn és az MTG100C-12 és MTG-100C-28 tároló koffer használatával tölthetők.

A rendszer ideális kis és nagy, kültéri és beltéri alkalmazásra, idegenvezetéshez, előadásokhoz vagy prezentációkhoz, segítve egy adott ember csoporthoz a zavaró külső zajok kizárásával folytatott kommunikációt.

Ideális alkalmazások:
Vezetett látogatások: gyárakban, múzeumokban, turista látványosságoknál, állatkertekben, hajókon, buszokon, kertekben, tréningeken, hotelekben, rendezvényeken.

Oktatási célok: oktatási intézményekben, vállalati találkozókon, tréningeken és szemináriumokon, színházakban, kormányhivatalokban, templomokban, kiállításokon és előadásokon.

Tolmács felhasználások: tárgyalótermekben, oktatási intézményekben, konferenciákon és kiállításokon, templomokban, orvosi konferenciákban, kereskedelmi találkozókon, továbbképzéseken, hotelekben.

Szolgáltatások: számítógépen keresztül állítható Channel-Lock funkció a véletlenszerű elállítódások elkerülése érdekében. Ethernet interfész a rendszer beállítására és kezelésére. A rendszer a szabad ISM frekvenciában működik és 100m-es körön belül működik. Interferenciamentesen a Bluetooth, Wi-Fi és 2,4GHz-es vezeték nélküli adat rendszerek zavaró hatásától mentesen üzemel. . A digitálisan titkosított technológia biztonságos hangtovábbítást tesz lehetővé a jogosulatlan belehallgatások kizárásával. Az iparág egyetlen valódi diverzitásos (True diversity) Idegenvezetői rendszere. Erős, könnyű és kisméretű, egyszerűen üzembe helyezhető, hordozható adó és vevő egységek. A rendszer automatikus kikapcsolása programozható a takarékosság és a hosszabb rendelkezésre állási idő érdekében. A háttér- világítású LCD kijelző minden fontos üzemi információt megjelenít.

Specifikáció

Digitális hordozható vevő
Frekvencia tartomány EU: 863~865 MHz
Oszcilláció módja PLL szintézeres
Preset csatornák 16
Kapcsolható sávszéleség 2MHz
Csatorna lépéstávolság 125kHz
RF kimeneti teljesítény <10mW (Low/Mid/High, kapcsolható)
Érzékenység Kb. -90dBm
Hatótávolság Kb. 100m
Frekvencia átvitel 50Hz~10KHz
Tápellátás 2 AA telep
Működési idő >12 óra
Automatikus lekapcsolási idő 6 óra
Méretek 45(Szé)×84(Ma)×21(Mé)mm
Tömeg (akkumulátorral) kb: 65g
Megjegyzések Frekvencia tartomány és maximális hatótávolság a különböző országok törvényi előírásainak megfelelően.

 

Opcionális tartozékok
Vevő: MTG-100Ra
Töltő, koffer: MTG-100C-4, MTG-100C-28, MTG-100C-12
Mikrofon: MM-10, MM-202P, MU-23P, MU-53HNP, MU-101P

 

Letöltések

MTG-100Ta angol nyelvű használati útmutató

MTG-100Ta angol nyelvű specifikáció

MTG-100 sorozat angol nyelvű brossúra

MTG-100 sorozat angol nyelvű alkalmazási útmutató

MTG-100Ta CE megfelelőségi nyilatkozat