Hordozható PA rendszerek

A MIPRO hordozható, akkumulátoros vezeték nélküli PA hangosító rendszerek két termékkategóriába csoportosíthatók. A kis méretű személyi hangosítási megoldások fő felhasználási területe, a kis tömegű (2 kg alatti), de nagy hangteljesítményű és szolgáltatásokban gazdag eszközt igénylő alkalmazások. Pl. zarándoklatok, utcai rendezvények, termékbemutatók, kegyeleti felhasználások, stb.

A MIPRO személyi hangosítási rendszerekből, akár 2 csatornányi vezeték nélküli vevővel és USB/SD lejátszó-felvevővel szerelt változat is elérhető. A kis rendszerek, kompaktságuk mellett extrém hosszú, akár 10-12 órás folyamatos hangosítási feladat ellátására alkalmasak, de ha ez nem lenne elegendő akkumulátoruk egyszerűen és gyorsan cserélhető a még hosszabb üzemidő elérésének érdekében.

Hordozható hangosítási rendszereink esetében a tervezési koncepció hasonló, mint a személyi hangosítási megoldásoknál, de jelentősen magasabb hangteljesítmény megvalósítására alkalmasak. A bővíthetőség lehetőségei is tágabbak, akár 4 csatornányi vezeték nélküli mikrofon rendszer és CD/MP3 lejátszó is építhető az egységekbe. Kiegészítő hangfalakkal használva sztereó, akár nagy színpadi hangosítási feladatok ellátására is alkalmasak mobil PA rendszereink.

 • Személyi hangrendszerek

  Személyi hangrendszerek (7)

  MIPRO akkumulátoros személyi előadói, iskolai és szabadtéri hangosítási célokra alkalmas hangrendszerek, beépített vezeték nélküli mikrofon vevővel. Egyes termékek a sorozatból, akár 2 csatornányi vezeték nélküli mikrofon vevőt és SD/USB lejátszó-rögzítőt is tartalmazhatnak. A termékek tömege rendkívül könnyű (1,5-3,5 kg közötti), emiatt ideálisan felhasználhatók, zarándoklatok, túrák, szabadtéri sportesemények esetén felmerülő, folyamatosan helyzetváltoztató felhasználási tevékenységek hangosítási céljainak megvalósítására is.
 • Hordozható hangrendszerek

  Hordozható hangrendszerek (12)

  A MIPRO hordozható PA hangrendszerek, akár 8 óra működési időre képesek a beépített akkumulátorról táplálva. Egészen nagy teljesítményre (max. 500 Watt), így akár 1000-1200 fős halhatóság kiszolgálására is képes a család legnagyobb hangrendszere. Nagy előnyük az akkumulátoros működés mellett kompaktságuk is, Akár 4 csatornányi vezeték nélküli mikrofon rendszer vevőegységgel bővíthetők, de lehetőség van vezeték nélküli interlink adó beépítésére is, melynek segítségével több MIPRO vezeték nélküli mobil pa rendszer között tudunk rádiófrekvenciás kapcsolatot biztosítani. A hangosító berendezésekbe forrás eszközök is beépíthetőek, akár CD/MP3 lejátszó vagy SD/USB rögzítő-lejátszó is. A kiegészítő hangládákkal sztereó rendszereket is építhetünk, a készülékházban lehetőség van a vezeték nélküli mikrofonok szállítás közbeni tárolására is és egyes típusok szállítását a fülek mellett a ház aljára szerelt görgők is segítik.
 • Vezeték nélküli keverő

  Vezeték nélküli keverő (4)

  MIPRO vezeték nélküli moduláris keverő egység.