Vezeték nélküli mikrofonok

Vezeték nélküli mikrofon rendszer megoldásaink tervezésekor legfontosabb céljaink: a hosszú üzemidő, a stabil és zajmentes vétel elérése és az egyszerű, felhasználóbarát kezelőfelület kialakítása voltak. Minden kézi adós mikrofonunk gyárilag kondenzátor kapszulával szerelve érkezik, de lehetősége van a felhasználóknak, hogy egyedi igényük alapján, akár dinamikus vagy magasabb kategóriás kondenzátor kapszulára cseréljék az alapértelmezett betétet. Vezeték nélküli mikrofon rendszereink megbízható működését számos a MIPRO által fejlesztett, majd később ipari standarddá vált szolgáltatás biztosítja. Ismerkedjen meg digitális és analóg vezeték nélküli mikrofon rendszereink adó és vevő egységeivel. Ismerje meg a MIPRO-t!

  • Analóg mikrofon rendszerek

    Analóg mikrofon rendszerek (20)

    Az általunk forgalmazott MIPRO analóg vezeték nélküli mikrofon rendszerek mindegyike diverzitásos felépítésű. Akár 20 órás üzemidőt, egyszerű kezelést és kiemelkedő vételi stabilitás nyújtanak. További fontos paraméterük, az átlagnál alacsonyabb rádió és hangfrekvenciás zajszint és az eredeti forrás hangját minden részletében megőrző, kifinomult dinamika és zajzár szabályzó áramkörök.
  • Digitális mikrofon rendszerek

    Digitális mikrofon rendszerek (12)

    Piacvezető digitális vezeték nélküli mikrofon rendszereink 128-bites titkosítással, beépített DSP-vel rendelkeznek. A MIPRO digitális vezeték nélküli mikrofon rendszerek kiemelkedő vételi stabilitást, számítógépes rendszervezérlési lehetőséget és felhasználóbarát kezelőfelületet biztosítanak. Felejtse el a zajt és a szélsőséges dinamika szabályzást. A MIPRO digitális mikrofon rendszerek használatával a kristálytiszta, a legkisebb finomságokat is megjelenítő hangzás világa várja Önt.