Analóg mikrofon rendszerek

Az általunk forgalmazott MIPRO analóg vezeték nélküli mikrofon rendszerek mindegyike diverzitásos felépítésű. Akár 20 órás üzemidőt, egyszerű kezelést és kiemelkedő vételi stabilitás nyújtanak. További fontos paraméterük, az átlagnál alacsonyabb rádió és hangfrekvenciás zajszint és az eredeti forrás hangját minden részletében megőrző, kifinomult dinamika és zajzár szabályzó áramkörök.

  • ACT-300 wireless sorozat

    ACT-300 wireless sorozat (11)

    A MIPRO ACT-300 sorozatú vezeték nélküli mikrofon megoldások, ACT szinkronizációs szolgáltatással szerelt, diverzitásos rendszerek. A beépített Dual PiloTone & Noise Lock rendszer tökéletes, zajmentes működést biztosít. A sorozat kézi adós mikrofonjainak mindegyike kondenzátor kapszulával van szerelve, amely igény szerint dinamikus vagy magasabb kategóriás kondenzátor betétre is cserélhető. A zsebadó a különböző test mikrofon megoldások mellett, a kapcsolható bemeneti illesztéssel és az opcionális hangszerkábellel ideális megoldást nyújt különböző hangszerek, pl. gitár, basszusgitár vezeték nélküli hangosítására is. A rendszer hatótávolsága 100 m, ami opcionális MIPRO antenna kiegészítőkkel tovább növelhető.
  • ACT-700 wireless sorozat

    ACT-700 wireless sorozat (14)

    A MIPRO ACT-700 sorozatú vezeték nélküli mikrofon rendszerek ACT szinkronizációs szolgáltatással szerelt, True-Diversity rendszerek. A Dual PiloTone & Noise Lock rendszer tökéletes, zajmentes működést biztosítanak. Kézi adós mikrofonjainak mindegyike kondenzátor kapszulával van szerelve, amely igény szerint dinamikus vagy magasabb kategóriás kondenzátor betétre is cserélhető. A zsebadó a különböző test mikrofon megoldások mellett, a kapcsolható bemeneti illesztésnek és az opcionális hangszerkábelnek ideális megoldást nyújt különböző hangszerek, pl. gitár, basszusgitár vezeték nélküli hangosítására is. A rendszer hatótávolsága 100 m, ami opcionális MIPRO antenna kiegészítőkkel tovább növelhető. Az ACT-700 sorozat vevőegységei, a piacon egyedülálló módon színes, nagy fényerejű VFD kijelzővel vannak szerelve. A nagyobb rendszerek menedzseléséhez segítséget nyújtó MIPRO RCS.Net szoftveren és számítógépen keresztül szintén lehetséges az ACT-700-as sorozatú vevők vezérlése.