Digitális mikrofon rendszerek

Piacvezető digitális vezeték nélküli mikrofon rendszereink 128-bites titkosítással, beépített DSP-vel rendelkeznek. A MIPRO digitális vezeték nélküli mikrofon rendszerek kiemelkedő vételi stabilitást, számítógépes rendszervezérlési lehetőséget és felhasználóbarát kezelőfelületet biztosítanak. Felejtse el a zajt és a szélsőséges dinamika szabályzást. A MIPRO digitális mikrofon rendszerek használatával a kristálytiszta, a legkisebb finomságokat is megjelenítő hangzás világa várja Önt.

  • ACT-2400 wireless sorozat

    ACT-2400 wireless sorozat (4)

    Az ACT-2400-as sorozat a MIPRO vezeték nélküli mikrofonok legújabb generációja. A 2,4GHz-es tartományban működő digitális rendszer a konzumer felhasználókat és zenészeket célozza meg. Az intelligens csatorna-léptető rendszernek köszönhetően az egyébként leterhelt Wi-Fi tartományban is hibamentes vételi hatékonysággal működnek az ACT-2400-as sorozat darabjai. Az energiatakarékos működésről a tartozék 18500-as lítium akkumulátor gondoskodik. A digitális true-diverity vevőkör biztonságos jelátvitelt biztosít 100m-en belül. Az ACT-2400-as a MIPRO termékválaszték legkedvezőbb árú megoldásaként, költséghatékony belépést ajánl a digitális vezeték nélküli mikrofon rendszerek világába.
  • ACT-800 wireless sorozat

    ACT-800 wireless sorozat (8)

    Az ACT-800-as sorozat a MIPRO vezeték nélküli mikrofon megoldásainak zászlóshajója. A teljesen digitális rendszerben egy továbbfejlesztett RF áramkör gondoskodik az interferenciamentes működésről. 64MHz sávszélesség áll rendelkezésünkre az interferenciamentes csatornaválasztás érdekében. Az új digitális diverzitásos vételi technológia gondoskodik a jelkiesés elkerüléséről és a vételi távolság növeléséről. A digitálisan processzált RF áramkör és Digitnamic Plus technológia segíti a működési zajok csökkentését. A MIPRO ACT-800 digitális vezeték nélküli rendszerek hangminősége a csúcsminőségű kábeles mikrofonokkal vetekszik. A továbbfejlesztett A/D konverter 115dBA dinamika tartományt biztosít, 0,03%/1kHZ teljes harmonikus torzítás mellett. SPDIF digitális kimenet teszi lehetővé a digitális keverőkhöz történő zajmentes csatlakoztatást. 256-bites titkosítás felel a biztonságos, védett jeltovábbításért. A 10 beépített SmartEQ beállítás és a felhasználói mikrofon kapszula modellek között az előadók megtalálhatják és elmenthetik az egyedi igényeikhez igazodó hangszín beállításokat.  A 10 digitális SmartEQ preset segíti a gerjedés elkerülését. Az ACT-800 a kompromisszumokat nem ismerő felhasználók legjobb választása. Csúcstechnológia, remek ár/érték viszonnyal párosítva.